ALGEMEEN BESTUURSLID BENNO KNAAP

BENNO KNAAP

Gezondheid

Graag wil ik mijzelf als algemeen bestuurslid voorstellen. Mijn naam is Benno Knaap, 52 jaar ik woon in Amersfoort en ben getrouwd met Kitty. Samen hebben wij twee zoons en twee Barbets.

In 2017 hebben wij Luna (Outdoors Honorine) als pup gekregen. Kitty is in 2019 begonnen met het opzetten van de kennel Baronnie Barletta Barbets met als doel om een gelegenheidsnestje met Luna te hebben. We hebben beide hiervoor een aantal kynologische trainingen gedaan, BFH, VKK (nog niet afgerond) maar ook Bouw en Beweging. Door onze enorme passie voor het ras hebben we in 2020 ons eerste nestje gefokt en daaruit hebben we Romy gehouden. Na de bestuurswissel in 2020 heb ik de Barbet Gazette als hoofdredacteur opnieuw opgezet.

De afgelopen jaren ben ik mij gaan verdiepen in de gezondheid van het ras en wil graag de Barbetclub helpen om de gezondheid van het ras in kaart te brengen en van daaruit een op feiten gebaseerd rasbeheer vorm te geven.

Benno Knaap