PENNINGMEESTER EDWIN TIEBEN

EDWIN TIEBEN

PENNINGMEESTER

Mijn naam is Edwin Tieben, ben geboren in 1966 en mijn partner is Yvon.  We wonen en werken in het het Rijnmond gebied. Het weekend zijn we aan de ander kant van het land. Dan zijn we namelijk in het Montferland te vinden, daar kunnen we van de natuur genieten en in de bossen wandelen met Amie, geboren als Meske Maj von der Leibrücke in 2017.

Amie is een vrolijk meid die altijd bij ons is. Ze gaat overdag mee naar mijn werk en daar kan ze alles wat in de tuin komt observeren en dan bepalen wat voor actie er genomen moet worden. De reiger die de visjes uit de vijver wil snoepen mag dat vanzelfsprekend niet en een duif is toch wel erg interessant om eens van dichtbij te besnuffelen. Ze kan een groot deel van de dag op haar ligbed in de tuin besteden.

Met Amie zijn we actief met het volgen trainingen zoals jacht, detectie enz. Lekker actief bezig zijn doen we graag. Ook op onze vakanties wordt met Amie rekening gehouden door veel te kunnen wandelen en het zoeken naar haar oer Roots. In deze zoektocht hebben we vele leuke en fijne mensen mogen ontmoeten en er zullen er vast nog meer volgen.

Edwin Tieben

Sinds augustus 2020 draai ik in het bestuur van de Barbetclub mee en doe dat met veel plezier. Nu 4 jaar verder en heb ik veel bijgeleerd op gebied van fokken en gezondheid. Het is echt alleen maar leuker geworden omdat we in de club met nieuwe ontwikkelingen bezig zijn, om bijvoorbeeld de gezondheid en de navolging daarvan maar te noemen.

Vanzelfsprekend is het grootste deel van de club werkzaamheden voor mij de ledenadministratie en de penningen bijhouden,  door het overleg met elkaar in het bestuur is het fijn om mee te mogen kijken en te denken om een gezonde Barbet populatie te krijgen en te behouden!