VOORZITTER HERRY KLUMPER

HERRY KLUMPER

Voorzitter

Ik wil me graag even voorstellen als voorzitter van de rasvereniging. Ik ben inmiddels 67 jaar en woon met mijn vrouw Marga en Barbet Storm in Hoofddorp. Onze twee jongens Jelle en Auke zijn inmiddels het huis uit.

Storm is eind 2020 bij ons komen wonen en ik ben in 2021 betrokken geraakt bij het Bestuur van de Barbetclub, initieel als adviseur, maar sinds het vertrek van Teun Michielse heb ik me beschikbaar gesteld om de rol van waarnemend voorzitter op me te nemen. Na geruime tijd heb ik besloten als volledige voorzitter de leiding van het bestuur op me te nemen.

Ik heb veel plezier in het geven van verdere invulling aan onze rasvereniging samen met een aantal enthousiaste en betrokken bestuursleden, vrijwilligers en uiteraard onze clubfokkers. Een hele leuke uitdaging voor iemand die voor het eerst een hond heeft en nu probeert om zowel zijn hond als het reilen en zeilen van een rasvereniging, zowel intern als extern, te begrijpen.

Herry Klumper