Examen Barbetkeurmeesters

24 jan Examen Barbetkeurmeesters

Nederland is vier Barbetkeurmeesters rijker!

Zondag 24 januari organiseerde de Barbetclub in nauwe samenwerking met de Raad van Beheer en de Vereniging van Kynologische keurmeesters(VKK) voor de eerste keer in Nederland het Barbetrasexamen voor keurmeesters exterieur.

De vier nieuwe Barbetkeurmeesters zijn: mw. Astrid Straaijer, mw. Gerda Groeneweg, mw. Gera Toeters  en dhr. Hildeward Hoenderkens.

Het bestuur feliciteert de geslaagden van harte met het behalen van het examen en hopen hen vaak op onze activiteiten te mogen verwelkomen.

De leden die op deze examendag heel geduldig vele keren hun hond hebben voorgebracht voor de kandidaten bedanken we hierbij ook van harte voor hun inzet.  Dat waren Andrea Schepers met Billy,  Erik en Francien van Zwam met Didier, Ger van de Gein met Gytte, Greet en Alex Los met Fenka, Corrie Meijne met Broen, en Judith  Theelen met Jouly

Het examen is voorbereid door mw. mw. Gerda Halff-van Boven en  mw. Dinanda Mensink, samen met de Barbetclub. Er vond  een opleidingsdag plaats  in oktober 2014 en er is een Reader uitgebracht. Deze reader is inmiddels weer  te bestellen. (info: leny @barbetclub.com)

Ook aan de opleidingsdag werkten verschillende leden mee: Paulien Parlevliet met  Sammy , Joeke Mulder met Petru Dushi, Jos Cové met Ollie, Elisabeth Kempemo met Yatzie, Brigitte Waller met Tum Tum en Jacqceline Wouters met Nux. We bedanken ook deze leden van harte voor hun inzet.

Geen reactie's

Geef een reactie