Strandwandeling Rockanje

20 mrt Strandwandeling Rockanje

Standwandeling Rockanje

 

Op 20 maart 2016 stond weer een strandwandeling in Rockanje gepland. Met een waterig zonnetje vertrokken we vanuit Dordrecht naar Rockanje. Hoe dichter we bij Rockanje kwamen, hoe bewolkter het werd. Dat voorspelde niet veel goeds. Waarschijnlijk dachten meer mensen er zo over. Daar stonden we dan op de parkeerplaats: Vijf vrouwen, één man, drie reutjes (Saran, Jansen en Ted) en een teefje (Babet).

Niet uit het veld geslagen door de naderende regenbuien en het kleine groepje gingen we op stap. Want zeg nu zelf, wat is nu heerlijker dan rennen door het zand, plonsen in de golven en spelen met andere soortgenoten? Bijna niets toch…

IMG_0487

Stevig stapten we door en genoten van de honden en gesprekken over … natuurlijk de honden. Op de terugweg werden we overvallen door een fikse regenbui, maar ook dat mocht de pret niet drukken. Toch heerlijk dat in ieder geval deze honden van regen houden. Doorweekt, maar voldaan ploften we neer in het strandpaviljoen en deden ons tegoed aan koffie/thee met appeltaart. Dat hadden we wel verdiend! En de Barbets… vielen uitgeput in slaap.

 

20160320_133436

 

Foto:

Jansen droeg bijna de hele weg een boom. Zowel Ted als Saran tilden wel even hun poot op. Tja, toch handig als de boom bij je gebracht wordt. Babet was in ieder geval niet onder de indruk van deze actie.

 

Met dank aan Andréa Maasdam (organisatie en artikel) en Monique de Groot (foto’s).

Geen reactie's

Geef een reactie