Wandeling Loonse en Drunense Duinen op 12 maart

01 apr Wandeling Loonse en Drunense Duinen op 12 maart

Babet de Barbet (eigenaar Roos Faber) vertelt:

Lente!
Na 40 min. rijden voegen Roos en ik ons om 11:00 uur bij de rest van mijn rasgenoten. We zien oude bekende en nieuwe gezichten.
Totaal zijn er ongeveer 10 Barbets met ongeveer 20 eigenaren, die zich in de wandelschoenen hebben gestoken, voor een wandeling van 1,5 uur in Nationaal park De Loonse en Drunense Duinen. Op zondag heerst er topdrukte, maar voldoende ruimte is voor alle wandelaars.

Barbetclub wandeling 12 maart 2017 081

Het startpunt is bij restaurant De Roestelberg, naast de zandverstuiving. Dit gebied in Noord Brabant wordt ook wel de Brabantse Sahara genoemd. Er ligt hier maar liefst 375 hectare stuifzand. De Barbets zijn vandaag in bijna alle kleuren en maten vertegenwoordigd. De 1ste lentedag is een feit!
We wandelen langs zandverstuivingen, door bos en langs een waterpartij, waar meer en minder gezwommen wordt, terwijl Roos met bijna iedereen kletste. Ondertussen lette ik goed op haar, want zij lette niet op mij.

Op de zandduinen nemen we een leuke pose aan voor de groepsfoto.

Barbetclub wandeling 12 maart 2017 085

Helaas kon organisator Cora Deenenkamp er niet bij zijn en namen Anne-Marie & Peter Hop de organisatie op zich. Na de wandeling nemen we plaats op het terras van recreatiepark ‘Het Genieten’ waar er voor de baasjes een rondje koffie & thee van de Barbetclub geschonken werd.

Barbetclub wandeling 12 maart 2017 088 Barbetclub wandeling 12 maart 2017 098

Kijk in het FOTOALBUM voor meer foto’s van deze wandeling!

Geen reactie's

Geef een reactie