Uitslagen KCM 2017

01 nov Uitslagen KCM 2017

Afgelopen zondag is de Kampioenschapsclubmatch gehouden in Beusichem. De 65 ingeschreven Barbets en hun baasjes, evenals bezoekers uit binnen- en buitenland, hebben genoten!

In de ruime, lichte hal was alle plek voor iedereen om te zitten maar was er ook voldoende ruimte voor de stand van Rostero, twee trimsters (Roos Faber en Ilse Frenk-Kleton) en Marieke Smit met Hersenwerk voor Honden-workshops.

De keurmeesters, dhr. Hochstenbach (reuen) en mevr. Halff-van Boven (teven) konden de honden keuren in ruime ringen. Voor erg onervaren honden die niet netjes met de baas meeliepen, bleek de vloer aan de gladde kant, een verbeterpuntje voor volgend jaar.

Voor alle inschrijvingen was er een leuk stoffen tasje met inhoud als aandenken. De prijzentafel was goed gevuld, met veel gesponsorde prijzen die erg in de smaak vielen. Mooie rozetten voor de baasjes, lekkere brokjes of worstjes voor de honden. Voor de Beste Jongste Pup en Beste Pup zelfs een prachtig zacht bed!

De uitslagen: KCM 2017 deelnemerslijst met uitslagen.
Foto’s zijn te vinden in het Fotoalbum op onze Facebookpagina (ook te zien voor iedereen zonder Facebook!).

Geen reactie's

Geef een reactie